Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Breskve s burbonom i medom

PORCIJA
1
osoba

PRIPREMA
4
sata i 10 minuta

DEHIDRACIJA
16
sati

SASTOJCI

  • 1 breskva, oguljena i otkoštena
  • 60 ml tople vode
  • 60 ml meda
  • 3 ml burbona

PRIPREMA

1. NAREŽITE breskvu na ploške 1,2 milimetra debljine. Stavite ploške breskve u plastičnu vrećicu koja se može čvrsto zatvoriti.

2. POMIJEŠAJTE vruću vodu i med dok se med ne otopi. Zatim dodajte burbon.

3. DODAJTE breskvama mješavinu burbona i meda i marinirajte ih 4 sata.

4. POSTAVITE narezane ploške breskve ravnomjerno između ladica vašeg Cosori dehidratora hrane.

5. SUŠITE ih na temperaturi od 60 °C 12 do 16 sati ili dok ne budu gotove.

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link