Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori 8,5-litrena friteza na vrući zrak s dvostrukom košarom

Cosori
289,00€  /  2177,47kn
količinadb
Nije ocijenjen

8,5 litara ukupnog kapaciteta, dvije odvojene košare od 4,25 litara

Prozirni prozor za pregled i rasvjeta

Širok vremenski i temperaturni raspon

Brza funkcija 8 u 1

Snaga od 1750 W

TEŽINA:    9 kg

DIMENZIJE:    39,1 x 44,0 x 30,3 cm (duljina x širina x visina)

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: CAF-R901-AEU
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
289,00€  /  2177,47kn
količinadb

Opis

U Cosori Dual Basket, fritezi na vrući zrak ukupnog volumena 8,5 litara i prozirnim prozorom, lako možete pripremiti priloge, meso i cijelo glavno jelo u isto vrijeme.

Ako imate veliku obitelj, puno prijatelja ili želite dodatnu udobnost, potrebna vam je Cosori friteza na vrući zrak s dvije košare od 4,25 litara, što vam omogućuje pripremu dva obroka ili cijelog glavnog jela odjednom. Zbog prozirnog prozora za pregled i rasvjete, tijekom kuhanja ne morate ni otvarati košare, tako da odmah možete vidjeti jesu li krumpir ili meso dovoljno kuhani. Zdrava hrana je neophodna, ali ne možemo provesti nekoliko sati u kuhinji; to ne odgovara načinu života većine ljudi. Zato je Cosori-jeva 8,5-litrena friteza na vrući zrak s dvije košare izvrstan način da ostanete zdravi, štedeći vam novac, vrijeme i energiju.

 
 

2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana


Dvostruka brzina i učinkovitost s dvije košare
U Cosori-jevoj fritezi na vrući zrak, zahvaljujući dvije košare od 4,25 litara, možete brzo i istovremeno pripremiti cijeli niz glavnih jela, priloga i mesa. S ukupnim volumenom od 8,5 litara, osigurava da možete lako pripremiti velike količine i razna jela za obitelj i prijatelje u isto vrijeme. Pomaže vam da u svakodnevni život unesete raznolika i zdrava jela bez ulja.


Osam brzih funkcija za raznolikost i udobnost 

Obje košare mogu se postaviti samostalno, a od 8 unaprijed postavljenih postavki možete odabrati dvije najprikladnije funkcije. Za najbolji mogući rezultat možete kuhati prilog i meso paralelno, ali na različitim programima. Uz Sync Finish možete istovremeno pripremati obroke, ali nijedan se ne hladi dok se drugi još peče. Također možete izvršiti funkciju Sync Cook, u kojoj pripremate jednu veliku seriju istog jela s istim postavkama, ali u dvije odvojene košare - sve to, naravno, s pouzdanošću Cosori friteza.

 

Prozirni prozor koji vam omogućuje pregled hrane samo gledanjem
Cosori-jeva friteza na vrući zrak s dvije košare ima prozirni prozor na svakoj košari, tako da samo pogledom možete provjeriti gdje se nalaze vaši obroci. Dakle, nema potrebe nepotrebno otvarati košare i izbjegavati kuhanje i curenje vrućeg zraka iz košare. Ova značajka daje veći osjećaj sigurnosti onima koji su još uvijek nesigurni, jer mogu vidjeti da se hrana priprema.

Širok vremenski i temperaturni raspon  
Širok vremenski i temperaturni raspon nudi mnoge mogućnosti. Do 48 sati rada i temperature između 35 °C i 230 °C mogu se jednostavno postaviti prema vašim potrebama. Kao i kod svih Cosori modela, imate unaprijed postavljene programe - osam funkcija u ovom slučaju - i možete ručno prilagoditi temperaturu i vrijeme koje vam najviše odgovara.

Energetska i vremenska učinkovitost u svakodnevnom životu
Jedna od najvažnijih prednosti friteze na vrući zrak u odnosu na običnu pećnicu je da željenu temperaturu možete postići za manje od 5 minuta. Nasuprot tome, plinskim ili električnim pećnicama treba najmanje 15 minuta da dosegnu istu željenu temperaturu. Dakle, korištenjem Cosori Air Fryera, s jedne strane, smanjujete potrošnju električne energije i štedite novac. S druge strane, značajno ćete smanjiti vrijeme provedeno u kuhinji i uštedjeti energiju, jer više neće biti nepotrebnog čekanja.

Lako se čisti 
Kao i svi Cosori proizvodi, Cosorijeva friteza na vrući zrak s dvije košare brzo se i lako čisti, jer neprijanjajući premaz ne lijepi hranu za košare, ali ako se u njima pojavi više prljavštine, možete ih staviti u perilicu posuđa koja će ih oprati za vas.

SADRŽAJ PAKETA


1 x Cosori friteza s dvostrukom košarom 

1x Stalak za pečenje

1x Stalak za ražnjiće i 5x ražnjić

2x Oštrije uklonjive ploče 

2x Izmjenjive košare

1x Stalak za ražnjiće i 5x ražnjić

Jednostavna zajednička prehrana: Od jutra do večeri se krećemo, radimo i utrkujemo. I na kraju napornog dana, večera je još jedan zadatak za pripremu. Mnogi bi ovaj problem sveli na minimum, ali naše zdravlje ovisi o tome što i kako jedemo. Cosori friteza na vrući zrak s dvije košare može pomoći cijeloj obitelji da brzo i sigurno pojede nešto ukusno sa svojim sinkroniziranim programima, odvojenim 4,25-litrenim košarama i opsežnim prozorima za gledanje.


Praktičan interijer, elegantna jednostavnost izvana: Cosori-jeva friteza na vrući zrak s dvostrukom košarom izvrsna je i izvana i iznutra, s dvostrukom košarom od 4,25 litara i osam unaprijed postavljenih programa za brzu pripremu dovoljno hrane za cijelu obitelj. Također možete biti sigurni da ćete imati kuhinjski aparat koji će svojim čistim dizajnom i kvalitetnim materijalima biti dragulj vaše kuhinjske radne površine.


Dvostruke porcije, raznovrsna jela, sve u savršenom skladu: Cosorova friteza na vrući zrak s dvije košare ima osam značajki jednim dodirom: Uključuje sljedeće funkcije: prženje na zraku, pečenje, grill, roštiljanje, dehidracija, podgrijavanje, sinkronizacija kuhanja i završna sinkronizacija. Višenamjenski uređaj, koji sam po sebi može zamijeniti bezbroj drugih kuhinjskih aparata, može pripremiti velike porcije za obitelj na raznolik i skladan način.


 

Bogate mogućnosti: Uz Cosori-jevu fritezu na vrući zrak s dvostrukom košarom ulažemo u kuhinjski aparat sa svestranim programima i širokim temperaturnim rasponom od 35 °C do 230 °C, što nam omogućuje pripremu širokog spektra zdravih jela, od sušenja do pečenja, sve u jednom kuhinjskom aparatu.


Svijest se nastavlja u kuhinji: Danas je potrebno biti svjestan u svim područjima života, a kuhinja nije iznimka. Svijest može uštedjeti vrijeme i novac, jer Cosori-jeva friteza na vrući zrak s dvije košare troši do 55% manje energije od konvencionalne pećnice.


Značajke prilagođene korisniku: Osim što se lako čisti, pa čak i pere u perilici posuđa, Cosori-jeva friteza na vrući zrak s dvije košare ima i druge značajke prilagođene korisnicima. Njegov čist i jednostavan rad s dodirnim gumbima omogućuje podešavanje razine topline, vremena kuhanja i unaprijed postavljenih programa. Naravno, pronaći ćete i sjajne recepte Cosori Chefs, kojima se može pristupiti u nekoliko sekundi putem besplatne aplikacije VeSync.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

PRILOŽENIH DOKUMENATA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!