Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Friteza na vrući zrak Cosori Dual Blaze (svjetlo siva) CAF-P583S-AEUR

Cosori
249,99€  /  1883,55kn
količinadb
Nije ocijenjen

12 zadanih programa

Zapremnina: 6,4 l

Uz aplikaciju koja se može preuzeti

Sa snagom od 1700 W

Tehnologija 360 ThermoIQTM

Dostupan u tamno sivoj i svijetlo sivoj boji.

TEŽINA:    6,22 kg

DIMENZIJE:    29,7 x 32,7 x 35,2 cm

VELIČINA UNUTARNJE KOŠARICE:    23,7 x 23,7 x 12,1 cm

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: CAF-P583S-AEUR
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
249,99€  /  1883,55kn
količinadb

Opis

Najbolja na temelju ispitivanja iz 2021. godine

Cosori Dual Blaze najnovija je inovacijanaše robne marke. Jedna od glavnih prednosti je što Dual Blaze ne zahtijeva predgrijavanje i nema potrebe protresanja hrane tijekom kuhanja , budući da Dual Blaze hranu kuha odozdo i odozgo. Njezina je struktura robusna i ima iznimno veliku košaricu za fritezu na vrući zrak od 6,4 litara.
Svi naši modeli Cosori Dual Blaze dolaze uz jamstvo 100%-tnog zadovoljstva, a možete birati između 2 različite boje kako bi boja odgovarala kuhinji!

 
 

2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana

Kako je friteza na vrući zrak Cosori Dual Blaze 
brzo postala omiljeni uređaj u kuhinjiPecite brže i praktičnije
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji 360 ThermoIQTM i dvostrukim elementima za grijanje. Uz fritezu na vrući zrak Cosori Dual Blaze, grijanje odozdo čini kuhanje još lakšim od dječje igre, a ne morate ni okretati hranu.


12 različitih funkcija 

Uz funkcije kao što su prženje na vrućem zraku, hrana sa žara ili podgrijavanje. Štoviše, namjenski načini rada za pripremu piletine, odrezaka, ribljih jela, povrća i smrznute hrane pomažu vam pripremiti delicije besprijekorne kvalitete.

 

Upravljanje putem pametnog telefona 
Sve što je potrebno jest da instalirate besplatnu aplikaciju VeSync na vaš telefon. To vam omogućuje daljinsko upravljanje vašim uređajem. Iz sigurnosnih razloga nije moguće pokrenuti i zaustaviti uređaj putem aplikacije.

Ojačane aluminijske košarice  
Zadržavaju toplinu do 3 puta dulje od aluminijskih košarica u drugim fritezama na vrući zrak. Štoviše, dodatna prednost ojačanih košarica jest što vam pomažu u kuhanju nevjerojatno ukusne hrane u mnogo kraćem roku.

20%-tno povećanje zapremnine na 6,4 litara
Povećana zapremnina Cosori Dual Blaze od 6,4 litara čak vam omogućuje pripremu velikog obiteljskog događaja u kratkom roku. Štoviše, velika košarica može se prati u perilici za suđe, što čišćenje čini brzim i jednostavnim.  

Kuhinjski alat koji doprinosi zdravoj prehrani 
Možete smanjiti udio ulja u vašoj hrani za do 85 % u usporedbi s tradicionalnim metodama kuhanja. To ne samo da čini hranu koju konzumirate zdravijom, već vam također pruža jednaki doživljaj hrskavog okusa bez ikakvih štetnih posljedica po zdravlje.

SADRŽAJ PAKETA


Friteza na vrući zrak Cosori Dual Blaze 

Košarica za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

 

Zašto odabrati fritezu na vrući zrak Cosori Dual Blaze? 


Tehnologija 360 ThermoIQTM: zamislite hrskave poslastice koje će sada biti gotove za samo djelić potrebnog vremena. Štoviše, dok se miris slasti širi kuhinjom, ne morate se uopće brinuti za okretanje mesa. Cosori Dual Blaze grije odozdo prema gore uz maksimalnu učinkovitost. 


20%-tno povećanje zapremnine: želite li pored bliže obitelji ugostiti i prijatelje ili rođake? Uz zapremninu friteze Cosori Dual Blaze od 6,4 litara, možete zapanjujuće brzo i potpuno praktično skuhati opsežne menije. 


Praktična upotreba bez predgrijavanja: Cosori Dual Blaze postiže bolje rezultate od profesionalnih chefova i kuhara koji naporno rade te osigurava da ne morate provesti polovicu dana u kuhinji. Nije potrebno predgrijavanje.


 

Praktično upravljanje putem pametnog telefona: zamislite samo koliko je praktično moći upravljati pripremom ručka ili večere jednim pritiskom gumba! Odaberite program kuhanja s vašeg pametnog telefona, a vaš će uređaj obaviti posao. Iz sigurnosnih razloga nije moguće pokrenuti i zaustaviti uređaj putem aplikacije.


12 programa: s pomoću kojih možete postaviti određeni program kako biste u potpunosti skuhali planirana jela na željenoj temperaturi i u željenom roku. Jamči vam kraljevski okus uz dašak savršenstva.


Novi način uživanja u obrocima kod kuće:uz redovito korištenje fritezom Cosori Dual Blaze možete konzumirati ukusnu hranu uz minimalnu količinu ulja. Redovitim kuhanjem možete uživati u svježim i hrskavim poslasticama uz minimalnu količinu ulja.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!