Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori električno stakleno kuhalo 1.7L (crno) GK172-CO

Cosori
44,99€  /  338,98kn
količinadb
Nije ocijenjen

Materijali otporni na toplinu i koroziju

Kuhanje vode do 3 minute

LED osvjetljenje tijekom rada, automatsko isključivanje

Materijali od nehrđajućeg čelika i borosilikatnog stakla, uređaj NE sadrži plastične dijelove

Jednostavno čišćenje zahvaljujući poklopcu koji se široko otvara

Visoka razina sigurnosti tijekom korištenja, zaštita od pregrijavanja zahvaljujući Strix Thermostat Technology i zaštita od suhog rada (Boil-Dry Protection)

TEŽINA:    1,2 kg

DIMENZIJE:    20,1 x 15,5 x 24,1 cm

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: GK172-CO
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
44,99€  /  338,98kn
količinadb
Dodatni proizvod:

Opis

Zna sve što kuhalo za vodu premium kategorije treba znati.

Crno i elegantno električno kuhalo Cosori savršeno je za pripremu velikih količina tople vode, do 1,7 litara. Izrađeno je od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla i nehrđajućeg čelika pa možemo biti sigurni da biramo zdravlje jer je voda koju u njemu pripremamo zajamčeno bez plastike (BPA).
Sa svojim dizajnom koji je prilagođen korisniku, zahvaljujući brzini i učinkovitosti od pomoći je svaki dan u našoj kuhinji, za pripremu jutarnjeg čaja, kave ili kaše


2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana


Materijali otporni na toplinu i koroziju
Kuhalo će vam dobro služiti dugi niz godina zahvaljujući visokokvalitetnom i stabilnom borosilikatnom staklu i izdržljivom nehrđajućem čeliku. Zahvaljujući ovim izdržljivim materijalima, Cosori električno kuhalo je elegantno i otporno na vanjske utjecaje, poput ekstremne topline ili kalcifikacije vode.


Kuhanje vode do 3 minute 

U užurbanim jutrima nema bolje pomoći od kućanskog aparata koji za nas obavi posao sigurno i brzo. Ne moramo stajati uz štednjak i čekati duge minute da voda zakipi za našu uobičajenu kavu ili čaj. Cosori kuhalo za vodu radi za nas i pokazuje kada je voda gotova. Osim toga, možemo nastaviti s jutarnjom rutinom.

 

LED osvjetljenje tijekom rada, automatsko isključivanje
Elegantan efekt kuhalu daje LED osvjetljenje koje svijetli tijekom rada, a zatim se automatski gasi kada voda postigne željenu temperaturu.

Ne sadrži BPA, izrađen je od nehrđajućeg čelika i borosilikatnog stakla, a filter ne sadrži plastične dijelove. 
Posebnu pozornost posvećujemo zdravlju i očuvanju zdravlja, stoga je važno da kuhalo za vodu Cosori NE sadrži plastične dijelove. Na taj način možemo biti sigurni da se u vodi napravljenoj u njemu ne nalaze nikakve štetne tvari.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući poklopcu koji se široko otvara
Kućanski uređaji koje koristimo gotovo svakodnevno moraju se lako čistiti. Zahvaljujući poklopcu koji se lako i široko otvara, održavanje Cosori kuhala za vodu lako je kao dječja igra i ne predstavlja dodatno opterećenje u svakodnevnom životu.

Visoka razina sigurnosti tijekom korištenja 
Tijekom dizajna proizvoda, jedno od primarnih razmatranja bilo je učiniti ga što sigurnijim za korisnike. Zato smo uključili dvije funkcije koje jačaju sigurnost. Prva štiti od pregrijavanja zahvaljujući Strix Thermostat Technology, a druga štiti od rada na suho (Boil-Dry Protection). Jer ako uređaj tijekom rada ne postigne odgovarajuću razinu tekućine, može se vrlo brzo pokvariti.

SADRŽAJ PAKETA


1 x Kuhalo za vodu

1 x Postaja

Topla voda u nekoliko sekundi za vaše omiljeno jutarnje piće za dobar početak dana

Ako ne možete zamisliti jutra bez omiljenog toplog napitka ili kaše, onda je Cosori kuhalo za vodu stvoreno za vas! Zakuha željenu količinu vode u roku do 3 minute, a vama preostaje samo uživati ​​u rezultatu kako bi najvažniji dio dana, jutro, za vas počelo bez problema.


Izdržljivi materijali: Je li potrebno da vaši kućanski aparati budu što stabilniji? Dobra vijest je da je Cosori kuhalo za vodu uređaj koji može dugo biti dio vaše kuhinje jer je dizajniran da bude što izdržljiviji. Materijali od borosilikatnog stakla i nehrđajućeg čelika odabrani su tako da dobijete elegantan, ali izdržljiv dodatak u kuhinji.


Brzi rezultat: vrijeme je novac. Nemojte ga trošiti na nepotrebne stvari! Cosori kuhalo za vodu pomaže vam da se bavite samo vrijednim stvarima, tako da ne morate dugo čekati za štednjakom da voda proključa. Nekoliko puta dnevno možete brzo zagrijati vodu za svoj omiljeni čaj ili kavu. Ovo je posebno korisno ako, na primjer, radite u kućnom uredu ili ste vezani za krevet zbog bolesti.


Energetski učinkovit rad: Energetski učinkovito LED osvjetljenje pokazuje kada voda ključa i automatski se isključuje kada postigne željenu temperaturu. Osigurava udobnu i sigurnu upotrebu, što ga čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.


Zdrav izbor: Ključno je izbjegavati upotrebu proizvoda koji mogu sadržavati plastiku. Za dobrobit našeg zdravlja korisnije je odabrati proizvod poput Cosori kuhala za vodu, koji ne sadrži BPA jer na taj način dugoročno biramo svoje zdravlje. Možemo biti sigurni da nepotrebne kemikalije izbjegavaju naše tijelo.


Jednostavno čišćenje: Lako čišćenje je ključno jer nam štedi vrijeme i energiju te osigurava dulji vijek trajanja uređaja jer sprječava nakupljanje prljavštine. Osim toga, jednostavno čišćenje doprinosi i osiguravanju najboljih mogućih higijenskih uvjeta u našoj kuhinji, gdje je to izuzetno važno.


Sigurnost u dnevnim rutinama: Često u jutro pripremamo topli čaj ili kavu za obitelj. Kuhalo za vodu Cosori unosi sigurnost u ovu rutinu jer njegovim korištenjem ne morate brinuti hoće li vam ponestati tople vode ili će netko u obitelji ne obratiti pažnju i opeći se.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

PRILOŽENIH DOKUMENATA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!