Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Friteza na vrući zrak Cosori Lite

Cosori sada udvostručuje koristi za one koji žele uživati ​​u svim prednostima friteze u malim kuhinjama i kućanstvima s jednom ili dvije osobe.

Cosori Lite i Cosori Lite Mini su modeli koji kombiniraju izvanrednu tehnologiju Cosori zračnih friteza i dizajn koji štedi prostor.

Praktična kutna košara može se učinkovito puniti, a zahvaljujući nekoliko unaprijed postavljenih programa pečenja, lako možemo odabrati onaj koji nam najviše odgovara.

Zahvaljujući svom šarenom i mladenačkom dizajnu, ovi modeli izgledaju sjajno na kuhinjskom pultu, pa ih nema potrebe skrivati ​​- spremni su ostati vani, a pružaju jednostavan način za pripremu vašeg omiljenog zdravog obroka!

Poredaj po:

Najbolja na temelju ispitivanja iz 2021. godine

Više od 100 000 zadovoljnih kupaca na Amazonu zasigurno je u pravu. Modeli friteza na vrući zrak Cosori nesumnjivo su veliki favorit u zapadnim kućanstvima. To je posebice istinito za najnoviju izvedbu proizvođača, fritezu na vrući zrak Cosori Lite.
Jednostavna za uporabu i uz uštedu prostora, Cosori Lite idealan je odabir za samce, parove i starije osobe. Pripremite hrskava i ukusna jela uz 97 % manje ulja.

 
 

2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana

Kako je friteza na vrući zrak Cosori Lite
brzo postala omiljeni uređaj u kuhinjiZdravije hrskave poslasticen
Vaša omiljena jela mogu se pripremiti uz 97 % manje ulja, a uz tehnologiju ravnomjernog grijanja bit će još ukusnija. 


Nevjerojatno jednostavna za uporabu

7 zadanih programa na dodir osigurava da je uistinu potreban jedan pritisak gumba i započet će priprema ukusnih obroka kod kuće.

 

Brža od drugih friteza na vrući zrak
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji ThermoIQ, koja omogućuje učinkovitije kruženje zraka, proces se ubrzava.

Kompaktna, štedljiva i štedi prostor  
Košarica za fritezu zapremnine 3,8 l i dizajnerska izvedba. Raspoloživa u dvije različite boje kako bi se prilagodila vašem stilu kuhinje.  

Jednostavna za čišćenje 
Košarica za fritezu može se čak prati i u perilici za suđe. Štoviše, u potpunosti je sigurna za uporabu i energetski učinkovita.  

Neiscrpna zbirka recepata  
Uz aplikaciju VeSync možete pristupiti više od 150 originalnih recepata chefova tvrtke COSORI na engleskom jeziku, stoga nikada nećete ostati bez nadahnuća.

SADRŽAJ PAKETA


Friteza na vrući zrak Cosori Lite  

Košarica za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Zašto odabrati fritezu na vrući zrak Cosori Lite?


Jednostavnost uporabe i besprijekoran okus: tehnologija ravnomjernog grijanja u uređaju automatski otkriva i optimizira temperaturu tijekom kuhanja. Sustav automatskog kuhanja automatski otkriva i zagrijava hranu kada je friteza zagrijana, što osigurava ravnomjernije pečenje i fantastično hrskav rezultat. 


Poslastice bez grižnje savjesti: jeste li ikada pomislili da biste mogli pripremati vaša omiljena jela uz 97 % manje ulja? Štoviše, jeste li znali da će rezultat biti još ukusniji nego inače? Cosori Lite donosi potpuno novi gastronomski doživljaj u vaš dom.


Friteza na vrući zrak koju odabiru parovi i samci:kompaktan dizajn, upotreba uz uštedu prostora, iznimno brz rad. Sada možete stvarati božanstvene poslastice u tili čas, čak i nakon napornog dana na poslu ili kada očekujete goste.


 

 

7 zadanih programa: za sočna jela, slastice, meso, povrće ili priloge. Jedan pritisak gumba i nekoliko sekundi sve su što je potrebno. Teško je zamisliti praktičniji način kuhanja kod kuće.


Čišćenje je jednostavnije nego što mislite: sve što morate jest staviti košaricu za fritezu Cosori Lite u perilicu za suđe. Ne dopustite da vam briga oko pranja pokvari vaš jedinstveni kulinarski doživljaj.


Obavijesti na pametnom telefonu:automatski podsjetnik za pretresanje obavještava vas kada je potrebno protresti ili okrenuti hranu na polovici kuhanja. Štoviše, obavijesti na pametnom telefonu obavještavaju vas o napretku pripremanja vaše hrane.


 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA