Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Friteza na vrući zrak Cosori Premium Smart CS158-AF-RXB

Cosori
219,99€  /  1657,51kn
količinadb
Nije ocijenjen

11 zadanih programa

Zapremnina: 2,2 kg / 5,5 l

Uz aplikaciju koja se može preuzeti

90 % manje masti

Izlazna snaga 1700 vati

TEŽINA: 5,6 kg

DIMENZIJE: 30 × 30 × 32 cm

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: CS158-AF-RXB
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
219,99€  /  1657,51kn
količinadb

Opis

Najbolja na temelju ispitivanja iz 2021. godine

Friteza na vrući zrak Cosori Premium Smart potpuno je jedinstvena i ne može se usporediti ni s jednim drugim modelom. Vrlo brzo nakon stavljanja na tržište 2020. godine postala je omiljena kod kupaca i osvojila nekoliko stručnih nagrada.

 
 

Tehnički podaci friteze na vrući zrakNagrađivani proizvod
Cosori Premium Smart je briljantno osvojila nagradu Red Dot za dizajn kao najbolja friteza na vrući zrak na svijetu, a također je bila prva u brojnim industrijskim ispitivanjima.


Kompatibilna s aplikacijom

Aplikacija vam omogućuje upravljanje svim funkcijama preko vašeg pametnog telefona. Možete stvarati vaše vlastite recepte i čak ih spremati uz prilagođene postavke u aplikaciji! Fritezom Cosori Premium Smart može se također glasovno upravljati putem aplikacije Google Home.

 

11 zadanih programa
Friteza na vrući zrak Cosori Premium s 11 zadanih programa čini kuhanje još ugodnijim! Zaslon osjetljiv na dodir koji je nevjerojatno jednostavan za korištenje omogućuje vam pokretanje programa jednim dodirom.

Zapremnina: 2,2 kg / 5,5 l (2 - 5 osoba)
Ako želite pripremiti poslastice za obitelj veličine od 2 do 5 osoba, Cosori Premium Smart savršen je odabir. Dizajn košarice za hranu ima kapacitet od 2,2 kg. 

Veća kvaliteta, manje vremena
Sada ćete provoditi manje vremena u kuhinji, a više vremena uživajući u ukusnim i zdravim obrocima s vašom obitelji. Friteza na vrući zrak Cosori Premium Smart kuha vašu hranu 1,5 puta brže od konvencionalne pećnice, a daje vam hrskave i ukusne rezultate!

Jednostavna za čišćenje
Pranje nakon kuhanja može stvoriti pravi nered. Međutim, košarice za hranu Premium Smart izrađene su od materijala protiv prianjanja, stoga se na njih neće lijepiti ostatci hrane i masti. Mogu se jednostavno isprati u sudoperu ili staviti u perilicu za suđe.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Smart - friteza na vrući zrak

Košarica za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

Friteza na vrući zrak Cosori Premium Smart:


Nagrađivani proizvod: friteza na vrući zrak Cosori Premium Smart osvojila je nagradu Red Dot za dizajn kao najljepša friteza na vrući zrak na svijetu, što je impresivnije od bilo koje navedene pogodnosti.


Jednostavna za upotrebu: friteza na vrući zrak Cosori Premium Smart jednostavna je za upotrebu i omogućuje vam koristiti se svim funkcijama putem prozirnog zaslona na dodir ili aplikacije, što je čini savršenim odabirom za osobe svih dobi i donosi ugodnost u vašem stvaranju u kuhinji.


90 % manje masti: friteza Cosori Premium Smart dobra je za vaše zdravlje jer vam omogućuje pripremu zdravijih zamjena većine jela. Možete pripremiti jela poput prženih krumpirića i pilećih krilca uz 90 % manje ulja. Hrana također zadržava hrskavu teksturu i ukusni okus.


Pogledajte naše recepte za fritezu na vrući zrak Cosori!


Aplikacija VeSync: glavna razlika između Cosori Smart i Cosori Premium je aplikacija VeSync koja omogućuje jednostavno povezivanje friteze na vrući zrak Cosori Smart sa svakim pametnim telefonom. Za registraciju je potrebno samo nekoliko minuta i svi u kućanstvu mogu je upotrebljavati s vlastitog uređaja. Aplikacija vam omogućuje ne samo kontrolu svih funkcija, već sve čini iznimno jednostavnim za upotrebu.


Recepti u aplikaciji: više od 100 originalnih, unaprijed programiranih recepata dostupno je u aplikaciji VeSync kako biste mogli lakše započeti. Stvaraju ih naši profesionalni kuhari tvrtke Cosori, koji vam svakog tjedna stavljaju nove recepte na raspolaganje. Recepti se lako mogu prilagoditi i spremiti u aplikaciji. Recepte koji vam se sviđaju možete označiti kao omiljene kako biste ih mogli kasnije pronaći.


Više opcija: svim funkcijama i postavkama koje se mogu unaprijed programirati moguće je jednostavno upravljati putem aplikacije. Vaš telefon obavijestit će vas kada različiti programi završe s radom ili kada morate okrenuti hranu Fritezom na vrući zrak Cosori Smart također se može glasovno upravljati pomoću Google asistenta. To je prvi model na svijetu kojim se može glasovno upravljati i upravljati putem aplikacije.


VAŽNE SIGURNOSNE INFORMACIJE

Na što morate obratiti pozornost pri upotrebi friteze na vrući zrak? Kupovinom visokokvalitetnog modela kao što je Cosori Smart ili Cosori Premium, možete računati na mnogo godina ugodne upotrebe. Donosimo nekoliko praktičnih savjeta na koje morate obratiti pozornost prije korištenja fritezom na vrući zrak Cosori.

Ne pokušavajte otvoriti gornji dio uređaja

Kao što je to slučaj kod mnogih friteza na vrući zrak, pri otvaranju friteze na vrući zrak Cosori, vodite računa da izvučete košaricu pomoću ručke na prednjem dijelu uređaja za pripremu hrane. Ne pokušavajte otvoriti gornji dio friteze na vrući zrak i ne upotrebljavajte gornji dio kao prostor za pohranu.

Pronađite prikladno mjesto

Postavite fritezu na vrući zrak na stabilnu i ravnu površinu koja je otporna na toplinu. Ostavite razmak od oko 13 cm iza i oko uređaja, što će omogućiti adekvatan protok zraka ventilatora uređaja.

Pranje i probna upotreba

Operite košarice friteze na vrući zrak i koristite se vlažnom krpom da biste očistili unutrašnjost uređaja. Nakon toga je potrebno testirati fritezu na vrući zrak tako što ćete je postaviti na 205 °C i PERCRE 5 s funkcijom predgrijavanja.

Ne dodirujte vruće površine

Kada otvarate ladicu, koristite se vanjskom ručkom posude i ne dodirujte vruće košarice. Preporučuje se ostaviti uređaj da se hladi tijekom 10-30 minuta nakon upotrebe.

Ne dodavajte ulje u fritezu na vrući zrak

Friteza na vrući zrak nije obična friteza, stoga se pobrinite da ne prepunite košarice uljem, mašću za prženje ili bilo kojom drugom tekućinom. Ako želite upotrijebiti ulje, preporučujemo da namočite hranu u žlici ulja za kuhanje ili upotrijebite ulje u raspršivaču prije nego što stavite hranu u košaricu.

Nemojte previše napuniti košaricu za hranu

Da biste postigli najbolje moguće rezultate kuhanja, važno je da vrući zrak može doseći cjelokupnu površinu hrane. Stoga nikada nemojte napuniti hranu iznad oznake „MAX“ na unutarnjoj strani košarice. Ako je napunite previše, hrana će se neravnomjerno skuhati.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!