Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Friteza na vrući zrak Cosori Pro CAF-L501-KEU

Cosori
169,99€  /  1280,79kn
količinadb
Nije ocijenjen

9 zadanih programa

Zapremnina: 1,8/4,7 l

Može se prati u perilici suđa

90 % manje masti

Izlazne snage 1500 vata

TEŽINA:     4,54 kg

DIMENZIJE:    27,2 × 27,2 × 30,3 cm

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: CAF-L501-KEU
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
169,99€  /  1280,79kn
količinadb

Opis

Friteza na vrući zrak Cosori Pro

Friteza na vrući zrak Cosori Pro potpuno je novi model s inovativnom tehnologijom, suvremenim dizajnom i velikom zapremninom. 
Vrlo brzo postao je jedan od najpopularnijih modela u Europi sa svim značajkama koje tražite i još mnogo toga! Sve što vam je potrebno jest pritisnuti gumb za upravljanje funkcijama kao što su „predgrijavanje“, „podgrijavanje“ ili 9 zadanih programa za hranu. Friteza na vrući zrak Cosori Pro ima poboljšani kapacitet temperature do 230 °C uz jedinstvenu tehnologiju Air Crisp za 20 % brže predgrijavanje.

Friteza na
vrući zrak Cosori Pro

FRITEZA NA VRUĆI ZRAK


2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana

Tehnički podaci friteze na vrući zrak


9 zadanih programa
Friteza na vrući zrak Cosori Pro sadrži 9 programa koji se mogu konfigurirati, čime vam omogućuje da postavite vrijeme kuhanja i temperaturu hrane koju želite pripremiti jednim pritiskom gumba. Možete birati između programa za govedinu, piletinu, pržene krumpiriće, smrznutu hranu, povrće, slaninu i morske plodove.

Zdravija alternativa (90 % manje masti)

Hrana pripremljena u fritezi na vrući zrak Cosori Pro sigurna je za konzumaciju. Možete pripremiti hranu s do 90 % manje masti, čime doprinosite zdravijoj prehrani. Istovremeno, vaša hrana je jednako ukusnog okusa i hrskave teksture.
 

Zapremnina: 4,7 L (2 - 4 osobe)
Kompaktna friteza na vrući zrak uz veliku uštedu prostora. Njezina zapremnina od 4,7 litara savršena je za obitelj od 2 do 4 osobe. Omogućuje vam pripremu velikih količina hrane, a pritom zauzima malo prostora na kuhinjskoj radnoj ploči.

Knjižica s receptima
Uređaj se isporučuje s knjižicom recepata s pojedinačnim receptima koje su stvorili naši chefovi tvrtke Cosori. Također smo razvili aplikaciju naziva VeSync u kojoj možete pronaći 100 recepata prilagođenih vašoj fritezi na vrući zrak Cosori.

Veća kvaliteta, manje vremena
Nova tehnologija Air Crisp osigurava da je hrana ravnomjerno kuhana i hrskave teksture. Funkcija predgrijavanja friteze na vrući zrak Cosori Pro 20 % je brža od drugih modela friteza na vrući zrak, a hranu peče 1,5 puta brže od konvencionalne pećnice.

Sigurna i jednostavna za čišćenje
Cosori Pro je izrađena od materijala protiv prianjanja, stoga se može očistiti u nekoliko sekundi u sudoperu ili staviti u perilicu suđa.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Pro - friteza na vrući zrak

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

JAMSTVO 100%-tnog ZADOVOLJSTVA

Zašto odabrati fritezu na vrući zrak Cosori Pro?


Novi dizajn: Cosori Pro ima potpuno nov i jedinstven dizajn s jasnim zaslonom osjetljivim na dodir koji je jednostavan za upotrebu. Ovaj je model osmišljen sa zaslonom na vrhu uređaja radi jednostavnosti upotrebe. Dizajn Cosori Pro pojednostavljen je kako bi bila jednostavnija za upotrebu, dok je gornji dio uređaja osmišljen tako da se postavi odozgo na uređaj za lakši pristup.


Jedinstvene značajke: ovaj model ima 9 ugrađenih programa za kuhanje, čime pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Uz potpuno novu tehnologiju Air Crisp i temperaturni kapacitet Cosori Pro od 230 °C koji je vodeći na tržištu, hrana brzo postaje zlatno-smeđa i hrskava, dok se vrijeme potrebno za kuhanje uvelike smanjuje.


90 % manje masti: Cosori Pro pruža vam priliku konzumacije bilo koje vrste hrane bez grižnje savjesti. Sada možete pripremiti jela poput prženih krumpirića, pilećih krilca ili proljetnih rolica uz do 90 % manje masti. Vaša hrana imat će jednako dobar okus i teksturu s vrlo malo ulja ili bez njega. Tako će vam friteza na vrući zrak Cosori pomoći živjeti zdravijim životom.

Tiši rad: pored ažuriranih značajki, ovaj model također proizvodi manje buke. Razina buke iznosi samo 55 dB. Možemo vam zajamčiti da Cosori Pro proizvodi manje buke od bilo kojeg modela sličnog kapaciteta.


30 recepata: uređaj se isporučuje s knjižicom recepata s 30 pojedinačnih recepata koje su stvorili naši vlastiti chefovi. Jednostavni i ukusni recepti za doručak, ručak i večeru. Možete i preuzeti aplikaciju VeSync te ostvariti pristup 100 jedinstvenih recepata tvrtke Cosori.


Brzo kuhanje: svi naši modeli Cosori programirani su tehnologijom brzog zagrijavanja koja osigurava hrskavu hranu. Ventilatori emitiraju vrući zrak koji se kreće oko hrane za 360 stupnjeva, čime je kuhanje 1,5 puta brže od konvencionalne pećnice.


Jednostavna za čišćenje: odvojive košarice za hranu premazane su materijalom protiv prianjanja kako bi se zrak bolje kružio oko jela. Košarice za friteze na vrući zrak Cosori Original mogu se očistiti u nekoliko sekundi. Mogu se prati u perilici za suđe, čak i s drugim kuhinjskim priborom.

VAŽNE SIGURNOSNE INFORMACIJE

Na što morate obratiti pozornost pri upotrebi friteze na vrući zrak? Kupovinom visokokvalitetnog modela kao što je Cosori Smart ili Cosori Premium, možete računati na mnogo godina ugodne upotrebe. Donosimo nekoliko praktičnih savjeta na koje morate obratiti pozornost prije korištenja fritezom na vrući zrak Cosori.

Ne pokušavajte otvoriti gornji dio uređaja

Kao što je to slučaj kod mnogih friteza na vrući zrak, pri otvaranju friteze na vrući zrak Cosori, vodite računa da izvučete košaricu pomoću ručke na prednjem dijelu uređaja za pripremu hrane. Ne pokušavajte otvoriti gornji dio friteze na vrući zrak i ne upotrebljavajte gornji dio kao prostor za pohranu.

Pronađite prikladno mjesto

Postavite fritezu na vrući zrak na stabilnu i ravnu površinu koja je otporna na toplinu. Ostavite razmak od oko 13 cm iza i oko uređaja, što će omogućiti adekvatan protok zraka ventilatora uređaja.

Pranje i probna upotreba

Operite košarice friteze na vrući zrak i koristite se vlažnom krpom da biste očistili unutrašnjost uređaja. Nakon toga je potrebno testirati fritezu na vrući zrak tako što ćete je postaviti na 205 °C i PERCRE 5 s funkcijom predgrijavanja.

Ne dodirujte vruće površine

Kada otvarate ladicu, koristite se vanjskom ručkom posude i ne dodirujte vruće košarice. Preporučuje se ostaviti uređaj da se hladi tijekom 10-30 minuta nakon upotrebe.

Ne dodavajte ulje u fritezu na vrući zrak

Friteza na vrući zrak nije obična friteza, stoga se pobrinite da ne prepunite košarice uljem, mašću za prženje ili bilo kojom drugom tekućinom. Ako želite upotrijebiti ulje, preporučujemo da namočite hranu u žlici ulja za kuhanje ili upotrijebite ulje u raspršivaču prije nego što stavite hranu u košaricu.

Nemojte previše napuniti košaricu za hranu

Da biste postigli najbolje moguće rezultate kuhanja, važno je da vrući zrak može doseći cjelokupnu površinu hrane. Stoga nikada nemojte napuniti hranu iznad oznake „MAX“ na unutarnjoj strani košarice. Ako je napunite previše, hrana će se neravnomjerno skuhati.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!