Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Friteza na vrući zrak i dehidrator Cosori Steel CP258-AF-DEU

Cosori
229,99€  /  1732,86kn
količinadb
Nije ocijenjen

11 funkcija kuhanja

Zapremnina: 5,5 l (3 - 5 osoba)

Može se prati u perilici suđa

85 % manje ulja

Izlazna snaga 1700 vati

TEŽINA:     6,10 kg

DIMENZIJE:    31,5 × 40,5 × 32,5 cm

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: CP258-AF-DEU
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
229,99€  /  1732,86kn
količinadb

Opis

Friteza na vrući zrak Cosori Steel

Friteza na vrući zrak Cosori Steel nov je dodatak portfelju tvrtke Cosori s inovativnom tehnologijom, suvremenim dizajnom i velikom zapremninom.  
Pored uobičajene kvalitete tvrtke Cosori, glavne prednosti friteze Cosori Steel su vanjsko kućište od nehrđajućeg čelika i činjenica da se uz pečenje na vrući zrak može upotrebljavati i za sušenje! Sve što vam je potrebno jest pritisnuti gumb za upravljanje funkcijama kao što su „predgrijavanje“ ili „sušenje“. Friteza na vrući zrak Cosori Steel ima kapacitet temperature do 205 °C i 11 funkcija kuhanja (9 zadanih programa kuhanja, predgrijavanje i sušenje).

 
 

Friteza na
vrući zrak i dehidrator Cosori Steel

FRITEZA NA VRUĆI ZRAK I DEHIDRATOR


2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana

A Tehnički podaci friteze na vrući zrak


Funkcija sušenja
Funkcija sušenja friteze Cosori Steel može se namjestiti od 30 minuta do 12 sati, a temperatura sušenja može se podesiti od 40 °C do 90 °C. Program sušenja može se uključiti pritiskom gumba „DEHY“, što znači „dehidriraj“. Dehidracija u uređaju može se upotrijebiti za pripremanje, između ostalog, sušenog voća i povrća, sušene govedine ili čak vlastitih vrtnih gljiva.

Pokrov od nehrđajućeg čelika

Uređaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala radi izdržljivosti. Ojačana završna obrada nehrđajućeg čelika na vanjskoj površini fritezi Cosori Steel daje elegantan izgled koji izvrsno izgleda na kuhinjskoj radnoj ploči, a zbog svog kompaktnog dizajna zauzima malo prostora.
 

11 zadanih funkcija
Friteza na vrući zrak i dehidrator Cosori Steel sadrži 11 podesivih programa, čime vam omogućuje da postavite vrijeme kuhanja i temperaturu hrane koji želite pripremiti jednim pritiskom gumba. Pored klasičnih prženih krumpirića, piletine, odreska, slanine, morskih plodova, rakova, povrća, slastica i smrznutih pripremljenih jela, friteza Cosori Steel također se odlikuje funkcijom sušenja (DEHY) i predgrijavanja (Pre-Heat).

Knjižica s receptima
Uređaj se isporučuje s knjižicom recepata s pojedinačnim receptima koje su stvorili naši chefovi tvrtke Cosori. Također smo razvili aplikaciju naziva VeSync u kojoj možete pronaći 100 recepata prilagođenih vašoj fritezi na vrući zrak Cosori.

Zapremnina: 5,5 l (3 - 5 osoba)
Iako je uređaj kompaktan, friteza Cosori Steel ima veliku košaru za fritezu zapremnine 5,5 litara u kojoj se može pripremiti hrana za obitelj od 3 do 5 osoba. Omogućuje vam pripremu velikih količina hrane, a pritom zauzima malo prostora na kuhinjskoj radnoj ploči.

Sigurna i jednostavna za čišćenje
Friteza Cosori Steel izrađena je od materijala protiv prianjanja, stoga se može očistiti u nekoliko sekundi u sudoperu ili staviti u perilicu za suđe.

SADRŽAJ PAKETA


Cosori Steel - friteza na vrući zrak

Košarica za hranu

Držač za 5 ražnjića

Više od 100 recepata

JAMSTVO 100%-tnog ZADOVOLJSTVA

Zašto odabrati fritezu na vrući zrak Cosori Pro?


Pokrov od nehrđajućeg čelika: uređaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala radi izdržljivosti. Ojačana završna obrada nehrđajućeg čelika na vanjskoj površini fritezi Cosori Steel daje elegantan izgled koji izvrsno izgleda na kuhinjskoj radnoj ploči, a zbog svog kompaktnog dizajna zauzima malo prostora.


Funkcija sušenja: funkcija sušenja friteze Cosori Steel može se namjestiti od 30 minuta do 12 sati, a temperatura sušenja može se podesiti od 40 °C do 90 °C. Program sušenja može se uključiti pritiskom gumba „DEHY“, što znači „dehidriraj“. Dehidracija u uređaju može se upotrijebiti za pripremanje, između ostalog, sušenog voća i povrća, sušene govedine ili čak vlastitih vrtnih gljiva.


Jedinstvene značajke: Friteza na vrući zrak i dehidrator Cosori Steel sadrži 11 podesivih programa, čime vam omogućuje da postavite vrijeme kuhanja i temperaturu hrane koji želite pripremiti jednim pritiskom gumba. Pored klasičnih prženih krumpirića, piletine, odreska, slanine, morskih plodova, rakova, povrća, slastica i smrznutih pripremljenih jela, friteza Cosori Steel također se odlikuje funkcijom sušenja (DEHY) i predgrijavanja (Pre-Heat).

Tiši rad: pored nadograđenih značajki, ovaj model također proizvodi manje buke, što razinu buke friteze Cosori Steel čini nižom od ostalih friteza na vrući zrak na tržištu.


100 recepata: uređaj se isporučuje s knjižicom recepata sa 100 pojedinačnih recepata na mađarskom jeziku koje su stvorili naši vlastiti chefovi. Jednostavni i ukusni recepti za doručak, ručak i večeru.


Brzo kuhanje: svi naši modeli Cosori programirani su tehnologijom brzog zagrijavanja koja osigurava hrskavu hranu. Ventilatori emitiraju vrući zrak koji se kreće oko hrane za 360 stupnjeva, čime je kuhanje 1,5 puta brže od konvencionalne pećnice.


Jednostavna za čišćenje: odvojive košarice za hranu premazane su materijalom protiv prianjanja kako bi se zrak bolje kružio oko jela. Košarice friteza na vrući zrak Cosori mogu se očistiti u nekoliko sekundi. Mogu se prati u perilici za suđe, čak i s drugim kuhinjskim priborom.

VAŽNE SIGURNOSNE INFORMACIJE

Na što morate obratiti pozornost pri upotrebi friteze na vrući zrak? Kupovinom visokokvalitetnog modela kao što je Cosori Smart ili Cosori Premium, možete računati na mnogo godina ugodne upotrebe. Donosimo nekoliko praktičnih savjeta na koje morate obratiti pozornost prije korištenja fritezom na vrući zrak Cosori.

Ne pokušavajte otvoriti gornji dio uređaja

Kao što je to slučaj kod mnogih friteza na vrući zrak, pri otvaranju friteze na vrući zrak Cosori, vodite računa da izvučete košaricu pomoću ručke na prednjem dijelu uređaja za pripremu hrane. Ne pokušavajte otvoriti gornji dio friteze na vrući zrak i ne upotrebljavajte gornji dio kao prostor za pohranu.

Pronađite prikladno mjesto

Postavite fritezu na vrući zrak na stabilnu i ravnu površinu koja je otporna na toplinu. Ostavite razmak od oko 13 cm iza i oko uređaja, što će omogućiti adekvatan protok zraka ventilatora uređaja.

Pranje i probna upotreba

Operite košarice friteze na vrući zrak i koristite se vlažnom krpom da biste očistili unutrašnjost uređaja. Nakon toga je potrebno testirati fritezu na vrući zrak tako što ćete je postaviti na 205 °C i PERCRE 5 s funkcijom predgrijavanja.

Ne dodirujte vruće površine

Kada otvarate ladicu, koristite se vanjskom ručkom posude i ne dodirujte vruće košarice. Preporučuje se ostaviti uređaj da se hladi tijekom 10-30 minuta nakon upotrebe.

Ne dodavajte ulje u fritezu na vrući zrak

Friteza na vrući zrak nije obična friteza, stoga se pobrinite da ne prepunite košarice uljem, mašću za prženje ili bilo kojom drugom tekućinom. Ako želite upotrijebiti ulje, preporučujemo da namočite hranu u žlici ulja za kuhanje ili upotrijebite ulje u raspršivaču prije nego što stavite hranu u košaricu.

Nemojte previše napuniti košaricu za hranu

Da biste postigli najbolje moguće rezultate kuhanja, važno je da vrući zrak može doseći cjelokupnu površinu hrane. Stoga nikada nemojte napuniti hranu iznad oznake „MAX“ na unutarnjoj strani košarice. Ako je napunite previše, hrana će se neravnomjerno skuhati.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!