Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Cosori TurboBlaze Chef Edition Friteza

Cosori
229,00€  /  1725,4kn
količinadb
Nije ocijenjen

Najbrži Cosori model

S kapacitetom od 6 litara

S 9 unaprijed postavljenih programa

S energetski učinkovitom DC tehnologijom

Sa snagom od 1700 W

TEŽINA:    6 kg

DIMENZIJE:    40,0 x 30,0 x 30,1 cm

Raspoloživost: Na lageru
Šifra artikla: CAF-DC602-KEUR
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Isporuka u roku od 2 dana
Pouzdanost
24-mjesečno jamstvo
229,00€  /  1725,4kn
količinadb

Opis

COSORI Turbo Blaze donosi novu generaciju friteza u naše domove, maksimalnu učinkovitost i brzinu u kuhinji!

Brzina je danas jedna od najpoželjnijih karakteristika, budući da u našem užurbanom životu gotovo svaku minutu moramo posvetiti nekom zadatku. Cosori Turbo Blaze nam pomaže da napredujemo u tim zadacima, barem u kuhinji. Zahvaljujući inovativnoj turboblazeTM tehnologiji, naša omiljena jela se pripremaju do 46%* brže! Na taj način imamo više vremena za posao, rekreaciju i obitelj, a pritom ne moramo raditi kompromise niti se odricati ukusnih i zdravih zalogaja! Uostalom, devet različitih funkcija pomaže nam da pripremimo raznovrsne obroke u rekordnom vremenu!

*U usporedbi s COSORI Premium fritezom na vrući zrak.

 
 

2 godine jamstva

Vrijeme isporuke: 1 - 2 radna dana


Munjevito i učinkovito
Hrana se priprema do 46% brže u Cosori Turbo Blaze fritezi nego u drugim Cosori fritezama. Razmotrite da je Cosori Premium već 1,5 puta brži od konvencionalne pećnice, a Cosori Turbo Blaze priprema omiljena jela čak 46% brže!


S dovoljno kapaciteta za veliku obitelj 

Zahvaljujući svojoj košari od 6 litara, možete jednostavno pripremiti ručak ili večeru za cijelu obitelj. Cijela obitelj može jesti zdrave i raznolike obroke uz pomoć Cosori Turbo Blaze, i što je još važnije, ne morate provoditi puno vremena u kuhinji, jer se obroci pripremaju munjevitom brzinom uz korištenje do 97% manje ulja!

 

Razna jela pritiskom na gumb 
S devet jednostavnih funkcija s jednim dodirom, Cosori Turbo Blaze nam pomaže da ne razmišljamo o idealnom vremenu kuhanja, temperaturi ili brzini kuhanja, jer možemo pronaći izvrsne predprogramirane programe za pripremu bilo kojeg željenog jela.

Energetski učinkovita turboblazeTM tehnologija  
Inovativni DC motor u Cosori Turbo Blaze fritezi može raditi do 28% brže od tradicionalnog AC motora drugih friteza. Na taj način, Cosori Turbo Blaze štedi nam više vremena za obitelj te štedi energiju i novac.

5-brzinski automatski sustav
Inovativni DC motor u Cosori Turbo Blaze fritezi automatski može prebacivati između 5 brzina ventilatora, 3600, 3300, 2500, 1500 i 1000 okretaja u minuti, što dodatno povećava brzinu pečenja i smanjuje potrošnju energije.

Jednostavan za čišćenje 
Kao i svaki Cosori proizvod, Cosori Turbo Blaze se može brzo i jednostavno očistiti, jer neprijanjajući premaz sprječava da se hrana lijepi za košaru, no ako postane ozbiljno prljava, jednostavno je možete staviti u perilicu posuđa, koja će ju oprati za vas.

SADRŽAJ PAKETA


1 x Cosori TurboBlaze Chef Edition Friteza 

1 x Košara i Crisper Plate

1 x Držač za 5 ražnjića

Željena brzina pritiskom na gumb: Kada biramo fritezu na vrući zrak, naš glavni cilj, osim ukusne hrane, jest ušteda vremena i energije. Cosori Turbo Blaze ovaj cilj čini još ostvarljivijim zahvaljujući inovativnom DC motoru, čija maksimalna brzina ventilatora može doseći 3600 okretaja u minuti! Kao rezultat toga, brzina pečenja značajno raste, smanjujući vrijeme koje provodimo u kuhinji, a ne manje važno, i našu potrošnju energije i novca.


Veliki kapacitet iznutra, elegantan minimalistički dizajn izvana: Cosori Turbo Blaze se izvanredno ponaša kako unutar tako i izvan kuhinje, budući da s košarom od 6 litara možemo pripremiti dovoljno hrane za cijelu obitelj i to munjevitom brzinom. Možemo biti sigurni da će naš dom biti obogaćen kuhinjskim uređajem koji ne moramo sakriti ispod kuhinjskog pulta, jer svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnim materijalima može postati središnji komad u kuhinji.


Zdrav način života na dohvat ruke: Cosori Turbo Blaze ima devet funkcija s jednim dodirom: Pečenje na zrak, Dizanje tijesta, Pečenje, Grilanje, Pečenje na roštilju, Smrznuto, Ponovno zagrijavanje i Održavanje topline... Dakle, to je uređaj koji se može koristiti umjesto bezbrojnih drugih kuhinjskih alata. Tako da možemo pripremiti svoja omiljena jela što jednostavnije, čak i kod kuće.


 

Tehnologija friteza na vrući zrak nove generacije: Zahvaljujući visokoj brzini inovativnog DC motora, možete potpuno zaboraviti na stajanje uz štednjak i provođenje dugih sati u kuhinji, jer Cosori Turbo Blaze može postići još bolje performanse s donjim grijaćim žicama! To se očituje ne samo s ušteđenom vremenu, već i s još većem udobnosti koju donosi u naše živote.


Širok raspon temperatura pečenja: Nova tehnologija koju je COSORI patentirao ne samo da donosi hranu na naš stol 46% brže, već također pruža širok raspon temperatura između 30°C i 230°C, tako da možemo obaviti sve, od podizanja tijesta do roštiljanja u Cosori Turbo Blaze-u.


Rad jednostavan za korištenje: Osim što je jednostavan za čišćenje, Cosori Turbo Blaze također je vrlo jednostavan za korištenje i na druge načine, jer se programi mogu pokrenuti jednim dodirom zahvaljujući širokom i prozirnom ekranu na dodir. Ovi programi su raznoliki i zahvaljujući receptima u aplikaciji, jednostavni za korištenje od prvog trenutka.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

PRILOŽENIH DOKUMENATA

MIŠLJENJA

za taj artikal nema ocjene:
Napišite recenziju!