PORCIJA
4
osobe
PRIPREMA
10
minuta
KUHANJE
12
minuta
SASTOJCI
- 2 funte plosnati odrezak ili odrezak, izrezan na kocke od 2 cm
- 1 glavica žutog luka tanko narezana
- 2 kriške slanine, narezane na kockice
- 3 žlice Worcestershire umaka
- 3 žlice Dijon senfa
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 žlice javorovog sirupa
- 1 ½ čajna žličica košer soli
- 1 žličica paprike
- 2 žlice nasjeckanog svježeg peršina, za ukras
- Pire krumpir, za posluživanje
PRIPREMA
1. ODABERITE funkciju predgrijavanja na Cosori Air Fryer, podesite temperaturu na 380°F i pritisnite Start/Pause.
2. POMIJEŠAJTE odrezak, luk, slaninu, Worcestershire, Dijon, ulje, javorov sirup, sol i papriku u srednjoj zdjeli dok se ne ujednače.
3. STAVITE mesnu smjesu u prethodno zagrijanu fritezu.
4. POSTAVITE temperaturu na 400°F i vrijeme na 12 minuta, zatim pritisnite Start/Pauza.
5. NA POLA pečenja protresite odrezak.
6. IZVADITE biftek kada je gotov, pa poslužite ukrašen peršinom na podlozi od pire krumpira.