Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Dijon odrezak

PORCIJA
4
osobe

PRIPREMA
10
minuta

KUHANJE
12
minuta

SASTOJCI

  • 2 funte plosnati odrezak ili odrezak, izrezan na kocke od 2 cm
  • 1 glavica žutog luka tanko narezana
  • 2 kriške slanine, narezane na kockice
  • 3 žlice Worcestershire umaka
  • 3 žlice Dijon senfa
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 žlice javorovog sirupa
  • 1 ½ čajna žličica košer soli
  • 1 žličica paprike
  • 2 žlice nasjeckanog svježeg peršina, za ukras
  • Pire krumpir, za posluživanje

PRIPREMA

1. ODABERITE funkciju predgrijavanja na Cosori Air Fryer, podesite temperaturu na 380°F i pritisnite Start/Pause.

2. POMIJEŠAJTE odrezak, luk, slaninu, Worcestershire, Dijon, ulje, javorov sirup, sol i papriku u srednjoj zdjeli dok se ne ujednače.

3. STAVITE mesnu smjesu u prethodno zagrijanu fritezu.

4. POSTAVITE temperaturu na 400°F i vrijeme na 12 minuta, zatim pritisnite Start/Pauza.

5. NA POLA pečenja protresite odrezak.

6. IZVADITE biftek kada je gotov, pa poslužite ukrašen peršinom na podlozi od pire krumpira.

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link