PORCIJA
2-4
osobe
PRIPREMA
1 sat i 5
minuta
PEČENJE
6
minuta
SASTOJCI
- 20 g ssamjanga (pasta od soje i pšenice)
- 20 g gochujanga začina
- 15 ml sojinog umaka
- 15 ml sezamovog ulja
- 15 ml meda
- 5 ml rižinog vinskog octa
- 454 g goveđeg mesa, narezanog na komade od 38 mm
- 2 drvena ražnjića prepolovljena
PRIPREMA
1. POMIJEŠAJTE ssamjang pastu, začin gochujang, sojin umak, sezamovo ulje, med i ocat u zdjeli.
2. STAVITE izrezanu govedinu u marinadu i marinirajte 1 sat.
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
4. NABODITE komade govedine na prepolovljene ražnjiće i stavite ih u prethodno zagrijanu fritezu.
5. ODABERITE STEAK (odrezak) i zatim pritisnite START/PAUSE.poprskajte.