PORCIJA
4
osoba
PRIPREMA
5
minuta
KUHANJE
8
minuta
SASTOJCI
- 1 francuski kruh baget (305 mm), izrezan po dužini i po širini
- 4 češnja češnjaka, mljevena
- 43 g maslaca, sobne temperature
- 15 ml maslinovog ulja
- 10 g parmezana, naribanog
- 8 g peršina, svježe nasjeckanog
PRIPREMA
1. PREREŽITE baguette na pola po duljini, a zatim svaki komad na pola po širini, stvarajući četiri 152 mm dugačke kriške.
2. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 160 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
3. POMIJEŠAJTE češnjak, maslac i maslinovo ulje da dobijete pastu.
4. RAZMAŽITE pastu ravnomjerno na kruh i pospite parmezanom.
5. STAVITE kruh u prethodno zagrijanu fritezu.
6. ODABERITE BREAD (kruh) i zatim pritisnite START/PAUSE.
7. UKRASITE svježe nasjeckanim peršinom.