PORCIJA
2
osobe
PRIPREMA
2
sata i 5 minuta
PEČENJE
12
minuta
SASTOJCI
- 48 g hoisin umaka (kineski umak)
- 18 g umaka od kamenica
- 3 češnja češnjaka sitno naribana
- 5 g kineskog five-spice praha
- 60 ml meda
- 30 ml tamnog soja umaka
- 4 pileća batka, bez kostiju s kožom
PRIPREMA
1. POMIJEŠAJTE u velikoj zdjeli hoisin umak, umak od kamenica, češnjak, kineski five-spice prah, 30 ml meda i 20 ml tamnog soja umaka. Dodajte pileće batake i miješajte dok se dobro ne prekriju. Marinirajte najmanje 2 sata.
2. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi. namjestite na temperaturu od 195 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
3. STAVITE pileće batake u prethodno zagrijane košarice friteze.
4. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 12 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.
5. POMIJEŠAJTE preostali med i soja umak zajedno u maloj posudi.
6. PREMAŽITE vrh piletine umakom od meda i soje nakon 8 minuta pečenja, zatim vratite u fritezu i završite s pečenjem nakon 4 minute.
7. POSLUŽITE uz kinesku brokulu kuhanu na pari i rižu.