Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Losos s maslacem od limuna

PORCIJA
2
osobe

PRIPREMA
3
minuta

PEČENJE
8
minuta

SASTOJCI

  • 2 fileta lososa (177 g)
  • Sol i papar, po želji
  • Neljepljivi sprej za kuhanje(pečenje)
  • 30 g maslaca
  • 30 ml svježeg soka od limuna
  • 1 režanj češnjaka, naribani
  • 6 ml Worcestershire umaka

PRIPREMA

1. ZAČINITE losos sa solju i paprom.

2. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, namjestite temperaturu na 175 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.

3. PREDHODNO zagrijane košare friteze poprskajte sprejom za kuhanje (pečenje) i stavite ribu unutra.

4. ODABERITE SEAFOOD (plodovi mora) i zatim pritisnite START/PAUSE.

5. SJEDINITE smaslac, limunov sok, češnjak i Worcestershire umak u maloj tavi i otopite na laganoj vatri, oko 1 minutu.

6. POSLUŽITE filete lososa s rižom i prelijte umakom od limunovog maslaca.

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link