PORCIJA
2-4
osobe
PRIPREMA
15
minuta
PEČENJE
25
minuta
SASTOJCI
- 680 g pilećih krilaca
- 30 ml biljnog ulja
- Sol i papar, po ukusu
- 60 ml soja umaka s niskim sadržajem natrija
- 85 g meda
- 20 ml rižinog vinskog octa
- 15 g Sriracha
- 3 češnja češnjaka, mljevena
- 4 g svježeg đumbira, naribanog
- 1 mladi luk, nasjeckan, za ukras
PRIPREMA
1. ODABERITE PREHEAT na Cosori Air Fryer, namjestite na 195°C i pritisnite START/PAUZA.
2. IZMIJEŠAJTE pileća krilca, ulje, sol i papar dok se dobro ne prekriju.
3. STAVITE obložena pileća krilca u prethodno zagrijanu fritezu.
4. ODABERITE CHICKEN i pritisnite START/PAUSE.
5. POMIJEŠAJTE sojin umak, med, rižin vinski ocat, Sriracha, češnjak i đumbir u loncu.
6. KUHAJTE na laganoj vatri dok se okusi ne stope i glazura malo smanji,oko 10 minuta.
7. PREMJESTITE nakon 20 minuta, u veliku zdjelu i prelijte ih glazurom.
8. VRATITE krilca u košariu friteze i dovršite kuhanje preostalih 5 minuta.
9. UKRASITE zelenim lukom i poslužite.