Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Pečeno povrče

PORCIJA
4
osobe

PRIPREMA
10
minuta

KUHANJE
16
minuta

SASTOJCI

  • 3 mrkve, oguljene i narezane na kolutiće od 2 cm
  • 12 prokulica narezanih na četvrtine
  • 1 butternut tikva, oguljena, bez sjemenki i narezana na kockice od 1 cm
  • 3 češnja češnjaka, mljevena
  • 1/2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica rižinog vinskog octa
  • 2 žličice košer soli
  • 1 žličica svježe mljevenog crnog papra
  • ¼ šalice svježeg lišća peršina, za ukras

PRIPREMA

1. ODABERITE funkciju predgrijavanja na COSORI Air Fryer, podesite temperaturu na 400°F, zatim pritisnite Start/Pause.

2. PROMIJEŠAJTE mrkvu, prokulicu, butternut tikvicu narezanu na kockice, češnjak, maslinovo ulje, rižin vinski ocat, košer sol i crni papar u srednjoj zdjeli i dobro promiješajte.

3. STAVITE povrće u prethodno zagrijanu košaru friteze.

4. POSTAVITE temperaturu na 400°F i vrijeme na 16 minuta, zatim pritisnite Start/Pauza.

5. PROTRESITE košaru na pola vremena kuhanja.

6. IZVADITE povrće kad je gotovo i poslužite ukrašeno peršinovim listom.

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link