PORCIJA
3
osobe
PRIPREMA
5
minuta
KUHANJE
25
minuta
SASTOJCI
- 25 g kukuruznog škroba
- 20 g parmezana, naribanog
- 9 g češnjaka u prahu
- Sol i papar, po ukusu
- 680 g pilećih krilaca
- Neljepljivi sprej za kuhanje (pečenje)
PRIPREMA
1. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 195 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
2. POMIJEŠAJTE u zdjeli kukuruzni škrob, parmezan, češnjak u prahu, sol i papar.
3. UVALJAJTE pileća krilca u začine dok krilca ne budu dobro premazana.
4. POSPREJAJTE košarice friteze sprejom za kuhanje (pečenje) i dodajte krilca, prskajući i vrh pilećih krilaca.
5. ODABERITE CHICKEN (piletina) i zatim pritisnite START/PAUSE. Obavezno protresite košarice na pola pečenja.
6. POSIPAJTE ostatkom mješavine parmezana i poslužite