PORCIJA
2-4
osobe
PRIPREMA
5
minuta
PEČENJE
30
minuta
SASTOJCI
- 2 g dimljene paprike
- 2 g češnjaka u prahu
- 2 g luka u prahu
- 2 g soli
- 2 g crnog papra
- 25 g kukuruznog škroba
- 453 g pilećih krilaca
- 90 g meda
- 100 g Sriracha umaka
- 15 ml rižinog vinskog octa
- 5 ml sezamovog ulja
- Neljepljivi sprej za kuhanje (pečenje)
PRIPREMA
1. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 195 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
2. POMIJEŠAJTE dimljenu papriku, češnjak u prahu, luk u prahu, sol, crni papar i kukuruzni škrob.
3. UVALJAJTE krilca u začinjeni kukuruzni škrob dok sva krilca ne budu ravnomjerno obložena.
4. POPRSKAJTE sprejom za kuhanje i miješajte dok sva krilca ne budu premazana uljem.
5. STAVITE krilca u prethodno zagrijanu fritezu.
6. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 30 minuta i pritisnite START/PAUSE.
7. PROTRESITE košaricu na pola pečenja.
8. POMIJEŠAJTE u velikoj zdjeli pjenjačom med, sriracha umak, rižin vinski ocat i sezamovo ulje.
9. UVALJAJTE pečena krilca u umak dok se dobro ne prekriju i poslužite.