PORCIJA
4
osobe
PRIPREMA
3
minute
PEČENJE
20
minuta
SASTOJCI
- 30 g Dijon senfa
- 15 ml javorovog sirupa
- 1 g luka u prahu
- 2 g češnjaka u prahu
- 1 g paprike
- 2 g soli
- 1 g crnog papra
- 4 pileća batka s kostima i kožom
PRIPREMA
1. POMIJEŠAJTE u maloj zdjeli senf, javorov sirup, luk u prahu, češnjak u prahu, papriku, sol i crni papar.
2. PREMAŽITE pileće batake umakom od senfa i ostavite sa strane
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite START/PAUSE.
4. STAVITE pileće batake u prethodno zagrijanu fritezu i prelijte ih preostalim umakom.
5. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 20 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE