PORCIJA
2-4
osoba
PRIPREMA
65
minuta
SUŠENJA
10
minuta
SASTOJCI
- 60 ml maslinovog ulja
- 3 režnja češnjaka, naribana
- 2 g sušenog origana
- 1 g suhe majčine dušice
- 2 g soli
- 1 g crnog papra
- 1 limun, iscijeđen
- 454 g pilećih bataka, bez kostiju i kože, narezanih na komade od 38 mm
- 2 drvena ražnjića prepolovljena
PRIPREMA
1. POMIJEŠAJTE u velikoj zdjeli maslinovo ulje, češnjak, origano, timijan, sol, crni papar i limunov sok.
2. DODAJTE piletinu u marinadu i marinirajte 1 sat.
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 195 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
4. NAREŽITE mariniranu piletinu na komade od 38 mm i nabodite na prepolovljene ražnjiće.
5. STAVITE ražnjiće u prethodno zagrijanu fritezu.
6. ODABERITE CHICKEN (piletina), postavite vrijeme na 10 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.