Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Pileći ražnjiči od češnjaka i začinskog bilja

PORCIJA
2-4
osoba

PRIPREMA
65
minuta

SUŠENJA
10
minuta

SASTOJCI

  • 60 ml maslinovog ulja
  • 3 režnja češnjaka, naribana
  • 2 g sušenog origana
  • 1 g suhe majčine dušice
  • 2 g soli
  • 1 g crnog papra
  • 1 limun, iscijeđen
  • 454 g pilećih bataka, bez kostiju i kože, narezanih na komade od 38 mm
  • 2 drvena ražnjića prepolovljena

PRIPREMA

1. POMIJEŠAJTE u velikoj zdjeli maslinovo ulje, češnjak, origano, timijan, sol, crni papar i limunov sok.

2. DODAJTE piletinu u marinadu i marinirajte 1 sat.

3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 195 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.

4. NAREŽITE mariniranu piletinu na komade od 38 mm i nabodite na prepolovljene ražnjiće.

5. STAVITE ražnjiće u prethodno zagrijanu fritezu.

6. ODABERITE CHICKEN (piletina), postavite vrijeme na 10 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link