Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Pileći tikka bataci

PORCIJA
2
osobe

PRIPREMA
60
minuta

PEČENJE
20
minuta

SASTOJCI

  • 79 ml kokosovog mlijeka
  • 24 g paste od rajčice
  • 3 g garam masala začina
  • 2 g kumina
  • 3 g kurkume
  • 2 g kardamoma
  • 3 g češnjaka u prahu
  • 25 g đumbira, naribanog
  • 5 g soli
  • 4 pileća batka

PRIPREMA

1. SJEDINITE sve osim piletine u zdjelu i promiješajte.

2. UMOČITE pileće batake u marinadu od kokosa i miješajte dok krakovi nisu dobro pokriveni. Marinirati do 1 sat.

3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite START/PAUSE.

4. IZVADITE pileće batake iz hladnjaka i stavite ih u prethodno zagrijanu fritezu.

5. PECITE na temperaturi od 175 °C 20 minuta.

6. POSLUŽITE uz basmati rižu kuhanu na pari.

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link