PORCIJA
4
osobe
PRIPREMA
30
minuta
PEČENJE
20
minuta
SASTOJCI
- 2 g dimljene paprike
- 5 g praha
- 3 g luka u prahu
- 4 g čilija u prahu
- 7 g smeđeg šećera
- 18 g košer soli
- 2 g kumina
- 1 g kajenskog papra
- 1 g crnog papra <
- 1 g bijelog papra
- 454 g pilećih bataka,kožica na 227 g pilećih krilaca<
- Umak za roštilj, za podlijevanje i posluživanje
PRIPREMA
1. SPOJITE sve začine u maloj posudi.
2. PREMAŽITE pileće batake i zabatake maslinovim uljem i svim začinima. Ostavite da se marinira 30 minuta.
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, 195°C i zatim pritisnite START/PAUSE.
4. STAVITE piletinu u prethodno zagrijanu fritezu.
5. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 20 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE
6. NANESITE malo barbecue umaka na piletinu svakih 5 minuta.
7. IZVADITE piletinu iz friteze kada je gotova.
8. POSLUŽITE uz još malo barbecue umaka sa strane.