PORCIJA
8
osoba
PRIPREMA
15
minuta
KUHANJE
1
sat i 10 minuta
SASTOJCI
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 luk narezan na tanke ploške
- Sol, po želji
- 4 žlice balzamičnog octa, podijeljene
- 1 žlica tamno smeđeg šećera
- 2 kisele jabuke, oguljene, očišćene i tanko narezane
- 1 velika crvena glavica kupusa, prerezana na četvrtine, očišćena i tanko narezana
- 1⁄4 žličice mljevene pimente
- Svježe mljeveni crni papar, po želji <
PRIPREMA
1. POSTAVITE način rada na Sauté na COSORI kuhalu za rižu, podesite vrijeme na 10 minuta, zatim dodirnite Start.
2. DODAJTE maslinovo ulje, luk i dobar prstohvat soli i kuhajte 5 minuta.
3. DODAJTE 2 žlice balsamica octa i smeđi šećer i kuhajte 2 minute.
4. DODAJTE kriške jabuke i kuhajte dodatno 3 minute.
5. DODAJTE kupus, piment, preostali balzam octa, 236 mililitara vode i dobar prstohvat soli. Sjedinite.
6. POSTAVITE način rada na Slow Cook, podesite vrijeme na 1 sat, zatim dodirnite Start.
7. OTVORITE poklopac kada je gotovo i dodajte svježe mljeveni crni papar. Sjedinite i začinite po želji prije posluživanja.