PORCIJA
2
osobe
PRIPREMA
10
minuta
PEČENJE
14
minuta
SASTOJCI
- 2 svinjska kotleta (170 g), bez kosti
- 56 g panko krušnih mrvica
- 3 g češnjaka u prahu
- 2 g luka u prahu
- 6 g soli
- 1 g bijelog papra
- 60 g višenamjenskog brašna
- 2 jaja, istučena
- Neljepljivi sprej za kuhanje(pečenje)
PRIPREMA
1. STAVITE svinjske kotlete u vrećicu sa zatvaračem ili pokrijte plastičnom folijom.
2. ISTUCITE svinjetinu čekićem za meso dok ne dobijete debljinu od 13 mm.
3. POMIJEŠAJTE krušne mrvice i začine u zdjeli. stavite na stranu.
4. UMOČITE svaki svinjski kotlet u brašno, zatim umočite u razmućena jaja i uvaljajte u smjesu od krušnih mrvica.
5. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi. namjestite na temperaturu od 180 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
6. POPRSKAJTE obje strane svinjskog mesa sprejom za kuhanje (pečenje) i stavite u prethodno zagrijanu fritezu.
7. PECITE svinjske kotlete na 180 °C oko 14 minuta.
8. IZVADITE iz friteze kada završite s pečenjem i ostavite da odstoji 5 minuta.
9. NAREŽITE na komade i poslužite.