PORCIJA
2
osobe
PRIPREMA
10
minuta
PEČENJE
12
minuta
SASTOJCI
- 1⁄2 većeg patlidžana, izrezanog na kockice veličine 25 milimetara
- 7 Cremini gljiva, prerezanih na četvrtine
- 30 ml soja sosa
- 15 g hoisin sosa
- 15 g meda
- 7 ml rižinog vinskog octa
- 1 g sezamovog ulja
- Kuhana riža (za prilog)
- 1 pero luka, nasjeckano, za dekoraciju
PRIPREMA
1. STAVITE sve sastojke, osim riže i pera luka u posudu.
2. MARINIRAJTE patlidžan i gljive oko 0 minuta na sobnoj temperaturi.
3. OCIJEDITE sastojke iz marinade, a marinadu bacite.
4. STAVITE patlidžan i gljive direktno u košaricu Cosori Air Fryer friteze, bez tanjura za hrskavo pečenje.
5. ODABERITE funkciju VEGGIES, podesite vrijeme na 12 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.
6. UKLONITE patlidžan i gljive iz friteze, poslužite preko kuhane riže i sve zajedno ukrasite nasjeckanim perom luka.