PORCIJA
1
osoba
PRIPREMA
4
minute
KUHANJE
8
minuta
SASTOJCI
- 1 kriška brioche kruha (francuski slatki kruh), debljine 64 mm, po mogućnosti staroga
- 113 g krem sira
- 2 jaja
- 30 ml mlijeka
- 30 ml slatkog vrhnja
- 42 g šećera
- 5 g cimeta
- 2 g ekstrakta vanilije
- Neljepljivi sprej za kuhanje (pečenje)
- Javorov sirup za prelijevanje
- Pistacije, nasjeckane za ukrašavanje
PRIPREMA
1. NAPRAVITE prorez u sredini kriške kruha.
2. NADJENITE unutarnju stranu proreza krem sirom. Stavite na stranu.
3. UMIJEŠAJTE jaja, mlijeko, vrhnje, šećer, cimet i ekstrakt vanilije.
4. UMOČITE nadjeveni tost u smjesu od jaja 10 sekundi sa svake strane.
5. POPRSKAJTE svaku stranu tosta sprejom za kuhanje (pečenje).
6. STAVITE tost direktno u košaricu Cosori Air Fryer friteze, bez tanjura za hrskavo pečenje.
7. ODABERITE AIR FRY funkciju, podesite temperaturu na 200 °C i vrijeme na 8 minuta te zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
8. OKRENITE tost na pola pečenja.
9. UKLONITE kada je gotovo.
10. POSLUŽITE preliveno nasjeckanim pistacijama i javorovim sirupom.