PORCIJA
4-5
osoba
PRIPREMA
5
minuta
PEČENJE
16
minuta
SASTOJCI
- 16 većih škampi, oguljenih i očišćenih
- 3 g češnjaka u prahu
- 2 g paprike
- 2 g luka u prahu
- 1 g mljevenog crnog papra
- 8 trakica slanine, narezane po dužini
PRIPREMA
1. STAVITE škampe u zdjelu i začinite začinima.
2. OMOTAJTE slaninu oko škampi, počevši od vrha do repa i pričvrstite ih čačkalicama.
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 160 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
4. DODAJTE polovicu škampa u prethodno zagrijanu fritezu.
5. ODABERITE BACON (slanina) i zatim pritisnite START/PAUSE. Kad se pečenje završi, ostavite sa strane.
6. PONOVITE s drugom serijom škampa.
7. OCIJEDITE višak masnoće na papirnatom ručniku i poslužite.