PORCIJA
4
osobe
PRIPREMA
10
minuta
PEČENJE
15
minuta
SASTOJCI
- 283 g mljevene svinjske kobasice
- 2 g češnjaka u prahu
- 1 g luka u prahu
- 1 g suhe kadulje
- 2 g soli
- 1 g crnog papra
- 4 jaja, srednje kuhana, oguljena
- 60 g višenamjenskog brašna
- 1 jaje, tučeno
- 40 g talijanskih krušnih mrvica
- Neljepljivi sprej za kuhanje(pečenje)
PRIPREMA
1. POMIJEŠAJTE kobasicu, češnjak u prahu, luk u prahu, kadulju, sol i papar. Podijelite na četiri loptice.
2. OMOTAJTE kobasicu oko svakog oguljenog srednje kuhanog jaja dok jaje u potpunosti ne bude pokriveno.
3. PREMAŽITE brašnom svako jaje prekriveno kobasicom, zatim umočite u razmućeno jaje i uvaljajte u prezle. Ponovno umočite u jaje i prezle.
4. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodnozagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 175 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
5. POPRSKAJTE jaja obilno sprejom za kuhanje (pečenje).
6. STAVITE jaja u prethodno zagrijanu fritezu.
7. ODABERITE FROZEN FOODS (smrznuta hrana), postavite vrijeme na 15 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE. Svakako okrenite jaja na pola PEČENJA (funkcija podsjetnika za protresanje obavijestit će vas kada!).