Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Škotska jaja

PORCIJA
4
osobe

PRIPREMA
10
minuta

PEČENJE
15
minuta

SASTOJCI

  • 283 g mljevene svinjske kobasice
  • 2 g češnjaka u prahu
  • 1 g luka u prahu
  • 1 g suhe kadulje
  • 2 g soli
  • 1 g crnog papra
  • 4 jaja, srednje kuhana, oguljena
  • 60 g višenamjenskog brašna
  • 1 jaje, tučeno
  • 40 g talijanskih krušnih mrvica
  • Neljepljivi sprej za kuhanje(pečenje)

PRIPREMA

1. POMIJEŠAJTE kobasicu, češnjak u prahu, luk u prahu, kadulju, sol i papar. Podijelite na četiri loptice.

2. OMOTAJTE kobasicu oko svakog oguljenog srednje kuhanog jaja dok jaje u potpunosti ne bude pokriveno.

3. PREMAŽITE brašnom svako jaje prekriveno kobasicom, zatim umočite u razmućeno jaje i uvaljajte u prezle. Ponovno umočite u jaje i prezle.

4. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodnozagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 175 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.

5. POPRSKAJTE jaja obilno sprejom za kuhanje (pečenje).

6. STAVITE jaja u prethodno zagrijanu fritezu.

7. ODABERITE FROZEN FOODS (smrznuta hrana), postavite vrijeme na 15 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE. Svakako okrenite jaja na pola PEČENJA (funkcija podsjetnika za protresanje obavijestit će vas kada!).

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link