PORCIJA
1
osoba
PRIPREMA
3-6
sati
SUŠENJE
4
sata
SASTOJCI
- 226 grama goveđeg mesa(po mogućnosti okruglog oblika)
- 60 mililitara Worcestershire umaka
- 60 mililitara soja umaka
- 15 mililitara meda
- 4 grama dimljene paprike
- 2 grama češnjaka u prahu
- 2 grama luka u prahu
- 2 grama crnog papra
PRIPREMA
1. POMIJEŠAJTE sve sastojke u zdjelu ili vrećicu i dobro promiješajte, a zatim marinirajte u hladnjaku 3 do 6 sati.
2. OCIJEDITE meso i potom bacite marinadu. Postavite marinirane goveđe odreske u Cosori dehidrator hrane.
3. ODABERITE funkciju DEHYDRATE, podesite temperaturu na 60 °C i vrijeme na 4 sata, zatim pritisnite START/PAUSE.
4. OKRENITE odreske nakon 2 sata sušenja, kako biste osigurali ravnomjernu dehidraciju.
5. UKLONITE goveđe odreske kada su gotovi.
6. POSLUŽITE odmah ili pohranite u hermetički zatvorenu posudu.