PORCIJA
4-5
rolada
PRIPREMA
10
minuta
PEČENJE
9
minuta
SASTOJCI
- 6 komada pršuta, tanko narezanih,
- 1 svinjski file (454 g), prerezan na pola, istučen čekićem za meso
- 6 g soli
- 1 g crnog papra
- 227 g svježih listova špinata, narezanih na sitne komade
- 4 kriške mozzarella sira, narezanih na pola ili krupnije naribanih
- 18 g sušenih rajčica, narezanih na sitne komade
- 10 ml maslinovog ulja
PRIPREMA
1. POSLOŽITE 3 komada pršuta na papir za pečenje, lagano jedan preko drugog. Stavite 1 svinjsku polovicu na pršut.Ponovite s drugom polovicom.
2. ZAČINITE svinjske rolade iznutra solju i paprom.
3. SLOŽITE polovicu količine špinata, sira i sušenih rajčica na svinjski file, ostavljajući rub od 13 mm sa svih strana.
4. ZAROLAJTE čvrsto meso oko nadjeva i zavežite kuhinjskim koncem da rolada ostane zatvorena.
5. PONOVITE postupak s drugim svinjskim fileom. Stavite rolade u hladnjak.
6. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
7. PREMAŽITE s 5 ml maslinovog ulja svaku zamotanu roladu i stavite ih u prethodno zagrijanu fritezu.
8. ODABERITE STEAK (odrezak), podesite vrijeme na 10 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.
9. OSTAVITE rolade da odstoje 10 minuta prije rezanja.