PORCIJA
2
osobe
PRIPREMA
5
minuta
PEČENJE
10
minuta
SASTOJCI
- 2 svinjska kotleta bez kosti
- 15 ml biljnog ulja
- 25 g tamno smeđeg šećera
- 6 g mađarske paprike
- 2 g mljevene gorušice
- 2 g svježe mljevenog crnog papra
- 3 g luka u prahu
- 3 g češnjaka u prahu
- Sol i papar, po ukusu
PRIPREMA
1. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
2. PREMAŽITE svinjske kotlete premažite uljem.
3. POMIJEŠAJTE sve sastojke i obilno umočite svinjske kotlete, kao da se pohaju.
4. STAVITE svinjske odreske u prethodno zagrijanu fritezu.
5. ODABERITE STEAK (odrezak), podesite vrijeme na 10 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.
6. IZVADITE iz friteze svinjske kotlete kada su gotovi, ostavite ih da odstoje 5 minuta, a zatim poslužite.