![](https://cosori.cdn.shoprenter.hu/custom/cosori/image/cache/w130h141q100np1/receptek_ikonok/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?v=null.1643047201)
PORCIJA
2
osobe
![](https://cosori.myshoprenter.hu/custom/cosori/image/cache/w130h141q100np1/receptek_ikonok/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png)
PRIPREMA
60
minuta
![](https://cosori.myshoprenter.hu/custom/cosori/image/cache/w130h141q100np1/receptek_ikonok/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png)
PEČENJE
20
minuta
SASTOJCI
- 79 ml kokosovog mlijeka
- 24 g paste od rajčice
- 3 g garam masala začina
- 2 g kumina
- 3 g kurkume
- 2 g kardamoma
- 3 g češnjaka u prahu
- 25 g đumbira, naribanog
- 5 g soli
- 4 pileća batka
PRIPREMA
1. SJEDINITE sve osim piletine u zdjelu i promiješajte.
2. UMOČITE pileće batake u marinadu od kokosa i miješajte dok krakovi nisu dobro pokriveni. Marinirati do 1 sat.
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite START/PAUSE.
4. IZVADITE pileće batake iz hladnjaka i stavite ih u prethodno zagrijanu fritezu.
5. PECITE na temperaturi od 175 °C 20 minuta.
6. POSLUŽITE uz basmati rižu kuhanu na pari.