Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Pork katsu (Katsu svinjetina)

PORCIJA
2
osobe

PRIPREMA
10
minuta

PEČENJE
14
minuta

SASTOJCI

  • 2 svinjska kotleta (170 g), bez kosti
  • 56 g panko krušnih mrvica
  • 3 g češnjaka u prahu
  • 2 g luka u prahu
  • 6 g soli
  • 1 g bijelog papra
  • 60 g višenamjenskog brašna
  • 2 jaja, istučena
  • Neljepljivi sprej za kuhanje(pečenje)

PRIPREMA

1. STAVITE svinjske kotlete u vrećicu sa zatvaračem ili pokrijte plastičnom folijom.

2. ISTUCITE svinjetinu čekićem za meso dok ne dobijete debljinu od 13 mm.

3. POMIJEŠAJTE krušne mrvice i začine u zdjeli. stavite na stranu.

4. UMOČITE svaki svinjski kotlet u brašno, zatim umočite u razmućena jaja i uvaljajte u smjesu od krušnih mrvica.

5. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi. namjestite na temperaturu od 180 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.

6. POPRSKAJTE obje strane svinjskog mesa sprejom za kuhanje (pečenje) i stavite u prethodno zagrijanu fritezu.

7. PECITE svinjske kotlete na 180 °C oko 14 minuta.

8. IZVADITE iz friteze kada završite s pečenjem i ostavite da odstoji 5 minuta.

9. NAREŽITE na komade i poslužite.

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link