![](https://cosori.cdn.shoprenter.hu/custom/cosori/image/cache/w130h141q100np1/receptek_ikonok/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?v=null.1643047201)
PORCIJA
4-5
osoba
![](https://cosori.myshoprenter.hu/custom/cosori/image/cache/w130h141q100np1/receptek_ikonok/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png)
PRIPREMA
5
minuta
![](https://cosori.myshoprenter.hu/custom/cosori/image/cache/w130h141q100np1/receptek_ikonok/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png)
PEČENJE
16
minuta
SASTOJCI
- 16 većih škampi, oguljenih i očišćenih
- 3 g češnjaka u prahu
- 2 g paprike
- 2 g luka u prahu
- 1 g mljevenog crnog papra
- 8 trakica slanine, narezane po dužini
PRIPREMA
1. STAVITE škampe u zdjelu i začinite začinima.
2. OMOTAJTE slaninu oko škampi, počevši od vrha do repa i pričvrstite ih čačkalicama.
3. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 160 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.
4. DODAJTE polovicu škampa u prethodno zagrijanu fritezu.
5. ODABERITE BACON (slanina) i zatim pritisnite START/PAUSE. Kad se pečenje završi, ostavite sa strane.
6. PONOVITE s drugom serijom škampa.
7. OCIJEDITE višak masnoće na papirnatom ručniku i poslužite.