Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Pileća krilca u marinadi od meda i sriracha umaka

PORCIJA
2-4
osobe

PRIPREMA
5
minuta

PEČENJE
30
minuta

SASTOJCI

  • 2 g dimljene paprike
  • 2 g češnjaka u prahu
  • 2 g luka u prahu
  • 2 g soli
  • 2 g crnog papra
  • 25 g kukuruznog škroba
  • 453 g pilećih krilaca
  • 90 g meda
  • 100 g Sriracha umaka
  • 15 ml rižinog vinskog octa
  • 5 ml sezamovog ulja
  • Neljepljivi sprej za kuhanje (pečenje)

PRIPREMA

1. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi, podesite temperaturu na 195 °C i zatim pritisnite funkciju START/PAUSE.

2. POMIJEŠAJTE dimljenu papriku, češnjak u prahu, luk u prahu, sol, crni papar i kukuruzni škrob.

3. UVALJAJTE krilca u začinjeni kukuruzni škrob dok sva krilca ne budu ravnomjerno obložena.

4. POPRSKAJTE sprejom za kuhanje i miješajte dok sva krilca ne budu premazana uljem.

5. STAVITE krilca u prethodno zagrijanu fritezu.

6. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 30 minuta i pritisnite START/PAUSE.

7. PROTRESITE košaricu na pola pečenja.

8. POMIJEŠAJTE u velikoj zdjeli pjenjačom med, sriracha umak, rižin vinski ocat i sezamovo ulje.

9. UVALJAJTE pečena krilca u umak dok se dobro ne prekriju i poslužite.

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link