Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Pirjani crveni kupus i jabuke

PORCIJA
8
osoba

PRIPREMA
15
minuta

KUHANJE
1
sat i 10 minuta

SASTOJCI

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 luk narezan na tanke ploške
  • Sol, po želji
  • 4 žlice balzamičnog octa, podijeljene
  • 1 žlica tamno smeđeg šećera
  • 2 kisele jabuke, oguljene, očišćene i tanko narezane
  • 1 velika crvena glavica kupusa, prerezana na četvrtine, očišćena i tanko narezana
  • 1⁄4 žličice mljevene pimente
  • Svježe mljeveni crni papar, po želji <

PRIPREMA

1. POSTAVITE način rada na Sauté na COSORI kuhalu za rižu, podesite vrijeme na 10 minuta, zatim dodirnite Start.

2. DODAJTE maslinovo ulje, luk i dobar prstohvat soli i kuhajte 5 minuta.

3. DODAJTE 2 žlice balsamica octa i smeđi šećer i kuhajte 2 minute.

4. DODAJTE kriške jabuke i kuhajte dodatno 3 minute.

5. DODAJTE kupus, piment, preostali balzam octa, 236 mililitara vode i dobar prstohvat soli. Sjedinite.

6. POSTAVITE način rada na Slow Cook, podesite vrijeme na 1 sat, zatim dodirnite Start.

7. OTVORITE poklopac kada je gotovo i dodajte svježe mljeveni crni papar. Sjedinite i začinite po želji prije posluživanja.

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link