PORCIJA
2
osobe
PRIPREMA
1
sat
PEČENJE
15
minuta
SASTOJCI
- 45 ml meda, plus još za prelijevanje
- 15 ml sojinog umaka
- 1 limun, iscijeđen
- 2 režnja češnjaka, mljevena
- 4 pileća batka s kostima i kožom
- Sol, po želji
- Kriške limuna, za ukras
PRIPREMA
1. PROMJEŠAJTE u posudi med, sojin umak, limunov sok i češnjak. Namočite pileće batake u marinadu i marinirajte do 1 sat.
2. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite START/PAUSE.
3. STAVITE pileće batake u prethodno zagrijanu fritezu.
4. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 15 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.
5. UKLONITE košarice iz friteze kada na tajmeru preostane 5 minuta. Premažite piletinu s još marinade i vratite košarice da dovrše pečenje.
6. ZAČINITE solju, pokapajte s malo meda i ukrasite kriškama limuna.