Koristeći našu web stranicu, odobravate upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o kolačićima.

Piletina s medom i limunom

PORCIJA
2
osobe

PRIPREMA
1
sat

PEČENJE
15
minuta

SASTOJCI

  • 45 ml meda, plus još za prelijevanje
  • 15 ml sojinog umaka
  • 1 limun, iscijeđen
  • 2 režnja češnjaka, mljevena
  • 4 pileća batka s kostima i kožom
  • Sol, po želji
  • Kriške limuna, za ukras

PRIPREMA

1. PROMJEŠAJTE u posudi med, sojin umak, limunov sok i češnjak. Namočite pileće batake u marinadu i marinirajte do 1 sat.

2. ODABERITE funkciju PREHEAT (brzo prethodno zagrijavanje) na Cosori Air Fryer fritezi i zatim pritisnite START/PAUSE.

3. STAVITE pileće batake u prethodno zagrijanu fritezu.

4. ODABERITE CHICKEN (piletina), podesite vrijeme na 15 minuta i zatim pritisnite START/PAUSE.

5. UKLONITE košarice iz friteze kada na tajmeru preostane 5 minuta. Premažite piletinu s još marinade i vratite košarice da dovrše pečenje.

6. ZAČINITE solju, pokapajte s malo meda i ukrasite kriškama limuna.

 

Pridružite se Cosori zajednic

COSORI air fryer - iskustva, savjeti i recepti

Link